Back to All Events

Holisztikus női csoportvezető képzés

HOLISZTIKUS

NŐI CSOPORTVEZETŐ

A TUDATOS NŐI KÖZÖSSÉGEK SZÜLETÉSÉNEK ÚTJA

Early Bird kedvezménnyel május 15-ig

A KÉPZÉS KÜLDETÉSE

Olyan szakemberek továbbképzése, akik munkájuk során női csoportokkal foglalkoznak, tehát tartanak női tanfolyamokat, női köröket, női jógát vagy egyéb női csoportokat, de szeretnék megtanulni a biztonságos csoportvezetés és a női csoportdinamikai működés, illetve személyiségintegráció fókuszú csoportmunka alapjait és önismereti eszközeit. Továbbá olyan szakembereket is várunk, akik jelenleg egyéni formában dolgoznak nőkkel, coachok, kineziológusok vagy pszichológusok, akik szeretnének elkezdeni női csoportokkal dolgozni.

A HOLISZTIKUS NŐI TUDÁS INTEGRÁCIÓJA

Hisszük, hogy a nőiségben rejlő holisztikus tudás visszaemeléséhez elengedhetetlen a mai nyugati nő számára a személyiség szintű integrációs munka. Ahhoz, hogy a valódi női értékek megélése visszatérhessen a társadalomba, a nőnek nem elegendő csupán női közösségeket létrehoznia. Olyan női közösségek létrehozására van szükség, amelyekben a női értékek megélése és gyakorlása nem elszakadva élmény szinten létezik a nő életében. A tudatos és integrált női közösségek célja, hogy támogatást nyújtsanak a nők számára abban, a női minőségeiket képesek legyenek egyensúlyban és tudatosan megélni mind a személyiségükben, mind a mindennapi életükben.

A képzés küldetése, olyan női csoportvezetők képzése, akik képesek tudatos és személyiségintegrált női közösségek létrehozására és működtetésére.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK?

Earlier Event: June 26
Holisztikus női coach képzés